Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tud -e valaki segíteni?...

Tud -e valaki segíteni? Vodafone 858 Smart érintös telefonra hogyan lehet le rá játékot töltenni?

Figyelt kérdés
3 hónap ingyen netem van de nincs javatámogatásom,de az üzletben azt mondták,hogy bizonyos játékokat lehet.
2011. aug. 26. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez egy androidos telefon... Ha még ezt sem tudod róla, akkor nem kell neked telepítgetni semmit, mert úgyse tudnád megcsinálni. Ezenkívül elég hurka hardvere van, kizártnak tartom hogy ezen futna élvezhetően bármi is. Aztán a telefon nem játékra való, főleg nem ez...
2011. aug. 26. 12:44
 2/6 anonim válasza:
Hello Sziasztok vettem egy vodafone 858 éritöképernyös telefont és valahogy nem találok rajta játékot tud valaki ebben segiteni meg köszöném.fecó
2011. aug. 27. 16:34
 3/6 anonim válasza:

uristen 1 válaszóló erre a telefonra igen is vannak jó játékok csak letöltod és át másolod a telefonba majd a telefonodon telepíted

mobile9.com

regisztrálsz be álítod a telefonodat és töltesz is le

ENYI nem nagy tudás

és sztem jó ez a telefon

2011. szept. 15. 18:58
 4/6 A kérdező kommentje:

1.válaszoló:

Figyelj már te hány éves vagy gyerek?

Te azt hiszed olyan zseni vagy akkor ne itt oszd az észt hanem ird le ,hogy hogyan lehet rátőlteni mint pl. az utolsó válaszoló akinek nagyon szépen köszönöm.

És tudom ,hogy ez egy android-os telefon.

Jahh és nem tennék ilyen kijelentéseket :"Ha még ezt sem tudod róla, akkor nem kell neked telepítgetni semmit, mert úgyse tudnád megcsinálni" Mert sztem te se tudsz mindent és ezért van ez az oldal. Köszi

2011. szept. 19. 16:14
 5/6 anonim válasza:

Egyik eddigi válaszolónak se menne egy zöld kezecske sem!

Android-os telefonok NEM támogatják közvetlen a java fájlokat, az Android Marketről kell telepíteni őket, ahol rengeteg ingynes játék és alkalmazás van. :)

2011. dec. 13. 14:30
 6/6 anonim válasza:
Google Play-ről (android market)lehet letöltelni rengeteg applikációt, játékot.És a név mellett lehet megtalálni a letöltés gombot.(A rendszer automatikusan telepíti neked)Szépen rendszerezve van az oldal.Torrentekről Ncore-ról is lehet lehet letölteni (program--->mobi és ameikeknek a kiterjesztése APK)Különéle oldalakról is lehet letölteni.A fájlkezelőben megkeresed az APK-t rányomsz,ismeretlen forrást engedélyezed(beállítások-->alkalmazás-->ismeretlen forrás)és csak le kell okézni.Ilyen egyszerű. nekem is barátom küldte az első játékokat.1. Válaszoló maradj csöndben mert én is megkérdezhetném hogy pontosan Hány Bugatti Super Sport-ot adtak el eddig.
2013. aug. 30. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!