Mi van 1 PC Guru újságban, megéri?
Én régebben, ha valami kedvenc játékom jelent meg akkor megvettem a Gs-t, mert voltak róla tesztek,tippek,trükkök.
Egyébként soha, most meg már akkor se, mert nem igazán játszok.
Betűk, képek.
Az internet korában szerintem már nem nagyon érik meg ezek az újságok.
Nem éri meg, mindent megtalálsz a neten, amit akarsz, sőt előbb, mint a Guru írna róla. Amúgy ha jól tudom, a Guru meg is fog szűnni, mert a kiadója csőrbe ment.
Néhány oldal:
pcdome.hu
hardwired.hu
gamepod.hu
gamestar.hu
angolul:
gamershell.com
- semmi nincs benne, ami a neten ne lenne
- alacsony színvonalú szennylap különben is
- az ára röhejes
Egy ideig csíptem az ilyen újságokat, de manapság a torrentezés és net korában nincs esélyük. Régebben net nélkül simán tudtunk belőle tájékozódni, és havi egy full játék, néha egész jók, és akkoriban még pc-re is jöttek időben a demók nem úgy mint most.
Igazából mik vannak az újságokban:
Tesztek, hírek...ugyanazt elolvasod neten, több helyről, meg néha 1-1 ilyen újság eléggé azt írja amit a kiadó elvár.
Teljes játék...néha nagyon jókat adnak hozzá, néha viszont állati gagyikat, kicsit olyan mint kajáldában a heti menü, megrendeled, és vagy azt kapod amit szeretsz vagy nem.
Demók...azokat is hamarabb szeded le netről...meg ugye a torrentnek hála teljesben megkapod (ellopod) ingyen.
Programok, stb...azok meg olyanok hogy vannak rá jó helyek, pl origó szoftverbázis, meg minden egyéb, meg többnyire mindenkinek kialakul a saját felhasználási köre hogy miből mit.
Meg manapság ezek az újságok is saját honlappal rendelkeznek, ott naponta frissül a tartalom, szal még így nézve sem éri meg.
Meg pl egy haditechnikai/repülős magazinnal szemben ezek az újságok hamar "elavulnak", régi játékokról nem ezekben fogod már keresni a tesztet, meg nem lesznek aktuálisak sem.
1. Az újság nem szünt meg!
2. Én előfizető vagyok, és nem bántam meg
3. Nemtom ti, hogy vagytok bele de azért néha jólesik könyvekből, újságokból informálódni mint az internetről
Nos a kérdésre válaszolván vannak benne hírek valószínűleg megjelenő játékokoról, biztos megjelenő játékokról, tesztek megjelent játékokról, hardverinfók stb. kb ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!