Elfelejtettem elmenteni egy fontos dokumentumot nyomtatás után. Elő lehet még azt valahogy varázsolni vagy nem?
Figyelt kérdés
Fontos, hogy meglegyen gépben is, de nem szeretném újra begépelni. Spontán kattintottam a mentésnél a nemre... olyan hülye vagyok :-(2009. ápr. 17. 10:25
1/5 anonim válasza:
Nem igazán látok rá sok esélyt, hogy elő tudnád szedni. Esetleg, ha a Word készített róla biztonsági mentést, akkor abban a mappában kell "mélyrehatóan" körülnézni, ahova a biztonsági mentéseket készíti. De véleményem szerint már nem tudod a fájlt visszaállítani.
2/5 anonim válasza:
Próbáld megnyitni újra a word-öt és a Fájl fülnél legalul talán még megtalálod az utolsó használt vagy szerkesztett file-t. Vagy ha be volt kapcsolva az automatikus mentés akkor annak ellenére hogy a nem-re kattintottál elmenti munka közben is időnként, ezt pont az ilyen esetekre találták ki és érdemes bekapcsolni. Igaz mostmár késő, de máskor jól jöhet.
3/5 anonim válasza:
A megnyitott Word-benn Nézet menü, Munkaablak pontot válaszd, és ha szerencséd van a jobb oldalon megjelenő Munkaablakban még fellelhető. (az utoljára szerkesztett, 3-4 doc között!)
4/5 anonim válasza:
Vagy utolsó lehetőségként, a kinyomtatott dokumentumot be scannerni, és menteni a merevlemezre, pdf fájlba.
(arról újból tudsz, kijelölés, másolás beillesztés móddal, word doc.-ot készíteni).
5/5 anonim válasza:
START-->Legutóbbi Dokumentumok,itt az utolsó 15 fájl van feltüntetve.Nem tudom,nem mentett állománynál is működik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!