Mit gondoltok erről a konfigról, megéri az árát?
2011. aug. 24. 17:02
2/10 anonim válasza:
Gondolom a legefelső 2,4 millás gépről van szó. Én drágának tartom, szerintem akár feleennyiből is össze lehetne hozni.
3/10 A kérdező kommentje:
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:11
Igen, arra gondolok...
2011. aug. 24. 17:14
4/10 anonim válasza:
Brutality Gamer, mi?
Ez ám a marketing, odaánynak valami divatos angol szót, meg a gamert, és a fogyatékosok már állhatnak is sorba érte.
5/10 anonim válasza:
580-as SLI-be marha sokat ér, + a legjobb asztali gépbe szerelhető proci+24 gb 2000 mhz-s ram. Kb ez ér többet min 1mil ft
6/10 anonim válasza:
Főleg hogy négy van belőle, ebből kettő inkább csak dísznek van ott.
7/10 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, hogy a 990-et lenyomja egy 2500k is.
8/10 anonim válasza:
De csak azért nyomja le, mert még nincs ami kihasználja a 6 magot. 2 év mulva már ami ki fogja használni a 6 magot, az sokkal gyorsabban fog menni a 990 alatt.:)
Amúgy ezzel a géppel sztem 3 évig lehet majd full hd-ban játszani maxon:D Habár a 24 gb ramnak nem sok értelmét látom... Hacsak nem renderelni akar a tulajdonos játszás közbe:D
9/10 anonim válasza:
Kár azon kombinálni, hogy két év múlva mi lesz, addigra ez a cucc középkategóriás lesz kb, vagy az se.
10/10 anonim válasza:
Ez a konfiguráció nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!