Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A gépet akarom tuningolni...

Rajzos13 kérdése:

A gépet akarom tuningolni mindenre kiterjedően. Megnéztem a iway.hu-n az árakat és mindennel együtt 130000-be kerülne. Hogyan lehetne ezt megúszni olcsóbban?

Figyelt kérdés
Ha tudtok írjatok nekem egy listát hogy milyen cuccokat rakjak a gépbe. Illetve hogy milyen monitort érdemes venni?
2011. aug. 23. 11:27
 1/10 anonim ***** válasza:
tuningolni akarod a mostanit vagy új gépet venni?
2011. aug. 23. 11:30
 2/10 anonim ***** válasza:
130ezerből tuningolsz? :) ennyiér már veszel egy zsír új bika konfigot
2011. aug. 23. 11:41
 3/10 anonim ***** válasza:
de ha mindenképp tuningolni akarsz mond el most mid van anékül senki se tud semmit mondani
2011. aug. 23. 11:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát így h nem tudjuk h mit akarsz tuningolni elég nehéz lesz.Ha monitorostul szeretnél 1 új gépet és játékra, akkor ez az összeg kevés lesz.
2011. aug. 23. 11:55
 5/10 A kérdező kommentje:
A mostanit szeretném teljesen felújítani. Ha hülyeségeket írok akkor bocs de elég sügér vagyok a gépekhez.Am igen játékhoz+letöltéshez szeretném használni. Azt kérném tőletek, írjatok légyszi egy olyan listát ami szerintetek kell egy jó gépbe és összesen kevesebbe kerül mint 130000 ft. Előre is köszönöm!
2011. aug. 23. 13:51
 6/10 anonim ***** válasza:
nem gazán érted :) mindenképp kellenek az adatokk a mostani gépedből,mert fajtánként akár dupla vagy tripla annyiba is kerülhet ugyan az az alkatrész,hogy neked melyik típus kell azt úgy tudjuk megállapítani hogy legalább egy alaplap típust adsz,de azt se lenne rossz tudni jelenleg miből milyen méretű és típusú van
2011. aug. 23. 17:32
 7/10 A kérdező kommentje:

Oké jó!

Videokártya: Nvidia Geforce4 MX 440

Processzor: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.40 GHz

Ram: 512MB

Alaplap: SiS 900 alapú PCI gyors Ethernet Adapter(nemtom ez kellet-e)vagy Atheros AR 5007G Wirelles Network Adapter. Nem tudom ez így jó vagy nem. Ezt tudtam nyujtani. Remélem jó! :)

2011. aug. 23. 17:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Ezt nem tuningolni kell hanem egészében lecserélni.Ha jtékra kell és monitor is kell kevés lesz a 130 k
2011. aug. 23. 18:45
 9/10 anonim ***** válasza:

csináld úgy hogy kiírsz egy másik kérdést hogy rakjanak neked össze egy jó gépet 130 ezerért monitorral együtt

itt sok hozzáértő van biztos segítenek,

ezt a gépet meg add neki egy szegény családnak akiknek nincs gépük

2011. aug. 23. 20:16
 10/10 A kérdező kommentje:
Kössz ez most jól esett. Kb mi is így kaptuk.Ja am nincs 130000 forintom. A dolgokat csak szülinapokra,névnapokra,karácsonyra fogok kérni szóval nem 1-2 nap lesz beszerezni őket! :)
2011. aug. 23. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!