Ha állítottam be a wifinél jelszót és az 1. csatlakozásnál kérdezte, de utána már nem kérdi, az normális?
Figyelt kérdés
Gondolom mivel be van álltva azért nem kérdezi mindig nálam,de másnál kéri a jelszót nem? Megnéztem a tulajdonságoknál és ott úgy látom,hogy van jelszó:S:) Bocsi,még csak most tanulom ezt a wifi dolgot:P2011. aug. 21. 15:21
1/4 legendavagyok01 válasza:
Mivel először nálad is kérte, gondolod vadidegennél nem? Természetesen először mindenkitől kéri.
2/4 anonim válasza:
Képzeld el ha minden csatlakozásnál be kellene pötyögnöd ezt --> PxFG56ScSsfvg78
Menne fejböl?
Mástól kérni fogja.
3/4 P.O.C. válasza:
A Windows eltárolja a regisztrációs adatbázisba, hogy megkönnyítse a felhasználók dolgát.
Persze letiltatod ezt a lehetőséget, ha szeretsz gépelni.. :P
Ja és igen, mástól természetesen kérni fogja.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Nem tudtam,hogy először miért kérte és utána nem. Erre gondoltam én is,hogy eltárolja,de 2. alkalommal lassabb volt a gép és átfutott ez az agyamon,nem-e...de vszínű az másmiért volt.
2011. aug. 22. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!