Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptopon gépelés közben hogy...

Laptopon gépelés közben hogy ne érjek a touchpadhoz?

Figyelt kérdés
Még csak pár napja vettem meg a laptopot. Az asztali gépemen tök gyorsan tudtam gépelni. De ezen bénázok. Akárhogy koncentrálok vhogy mindig sikerül hozzáérnem a touchpadhoz és olyankor elugrik a kurzor, amit természetesen csak akkor veszek észre, amikor már a korábban begépelt szövegem közepébe írtam a folytatást. kb 5X annyi ideig tart megírni egy mailt vagy akár itt ezt a kérdést, mert állandóan javítgatnom kell. Más is ilyen béna volt az elején vagy csak én? Van vmi módszer, hogy hogy ne érjek hozzá?
2011. aug. 20. 00:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is most laptopról nyomom, rühellem mikor az egész mondókámat is kitörlöm véletlen esetleg. Szar az egész.
2011. aug. 20. 00:49
 2/8 anonim válasza:
Velem is ez van.De állítólag vannak olyan gépek ahol kilehet kacsolni a touchpadod..
2011. aug. 20. 00:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Most röhögni fogtok, de én fogtam egy söralátétet és letakartam vele a touchpadot:)
2011. aug. 20. 00:55
 4/8 anonim ***** válasza:

LOL

Amúgy szerintem mint átesünk ezen :P

Én úgy szoktam meg, hogy tíz helyett csak nyolc ujjal gépelek.

2011. aug. 20. 00:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Én meg úgy tudom mindegyiken ki lehet kapcsolni a touchpadot. Nálam pl. Fn+F3, de ez csak nálam. Nálad ha nincs ilyesmi akkor beállításokban valahol. Ha ott sincs akkor külön programmal.
2011. aug. 20. 01:01
 6/8 A kérdező kommentje:

De zseni vagy, hallod:) Nálam az Fn+F3 az a Zzz gomb, szal átmentem készenléti állapotba az előbb, de aztán megtaláltam az F6-on a touchpad letiltás ábráját:)

Köszi:)

2011. aug. 20. 01:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Soha nem fordult még velem elő ilyen pedig 99% notiról gépezek.
2011. aug. 20. 01:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem megszokás kérdése, eleinte énis beletenyereltem mindig, később már nem, de jó megoldás lehet egy külső billentyűzet is.
2011. aug. 20. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!