Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Normális-e az hogy egy webshop...

Normális-e az hogy egy webshopban a gép összeszerelésért is pénzt kérnek?

Figyelt kérdés
2000 vagy 2500 forint
2011. aug. 18. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen. Dolgoznak vele. Összerakhatod te magad is az alkatrészekből, ha értesz hozzá.
2011. aug. 18. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Attól, hogy webshop, valakinek kézzel kell összeszerelni az alkatrészeket, ami pedig időbe telik.

Az összeszerelésre fordított időt, valamit az elvégzett munkát pedig meg kell fizetni, senki sem dolgozik ingyen.

2011. aug. 18. 20:18
 3/4 anonim ***** válasza:

dehogy normális!

Mindenki szeret ingyen dolgozni itt magyarországon...

Te is össze tudod tenni nem nehéz és utána legalább biztosan tudod ,hogy mi merre van.Én is magam tettem össze és igaz ,hogy 1 délután volt mire végigolvastam mindent meg összetettem ,de nagyon jól sikerült.Teljesen tisztában vagyok azzal ,hogy melyik madzag micsoda.Ha nem kell a világítás lehúzom az alaplapról a kébelt pl és kész.

2011. aug. 18. 20:18
 4/4 A kérdező kommentje:
oké. Tudom, hogy idő + szakértelem, csak azért érdeklődök, mert van ahol ingyen rakják össze, van ahol pénzért, hogy mi az általános, előbbi vagy utóbbi.
2011. aug. 18. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!