Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom összehozni a...

Miért nem tudom összehozni a routerrel az internetet?

Figyelt kérdés
Rokonomék most kötöttek internetet laptophoz.Vezetéken jön a net azzal nincsen gond,de vettek külön routert ahhoz hogy wlan-on vezeték nélkül is jöjjön a net.De sehogy nem tudom nekik megcsinálni.Van leírás de megcsináltam el is jutottam odáig hogy menjek fel a webre ott konfiguráljam a routert de nem is amgyar oldalra ad ki...Valaki nem tudna segíteni??Vagy így látatlanba nehéz ugye?..
2011. aug. 18. 06:59
 1/8 P.O.C. ***** válasza:
Ja, láttatlanba nehéz, főleg úgy, hogy semmit sem közölsz az Internetkapcsolat és a router pontos típusáról...
2011. aug. 18. 07:02
 2/8 A kérdező kommentje:

DIR-600

Wireless 150 Router

T-home internet

2011. aug. 18. 07:05
 3/8 P.O.C. ***** válasza:

OK, T-home internet, de milyen? ADSL, kábel, Optikai, stb..?

Ugyanis mindegyik más beállítást igényel...

2011. aug. 18. 07:19
 4/8 A kérdező kommentje:
adsl,modemes
2011. aug. 18. 07:26
 5/8 P.O.C. ***** válasza:

Zsír, akkor majd PPPoE kapcsolatot kell beállítanod, és megadni a szolgáltatótól kapott felhasználónév/jelszó párost.

Itt van a dir-300 -as részletes magyar nyelvű kézikönyve pdf formátumban:

[link]

(Sajna a 600 -ashoz csak angol van, de ugyan az a két router, csak pár szolgáltatásban különböznek.)

Ha hajlandó vagy az olvasásra, ez alapján be tudod majd állítani, ha nem, hívj szakembert.

Ja és a számítógépről le kell törölni a PPPoE kapcsolatot, mert az Internet csatlakozás a beállítás után a router felada lesz, ami ő automatikusan elvégez.

2011. aug. 18. 07:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged,remélem sikerül mert a hajamat téptem már tegnap:)
2011. aug. 18. 07:43
 7/8 anonim ***** válasza:

ó ne idegeskedj még,másoknak is általában 3 napig tart amíg működésre bírják a rutert

:-)

2011. aug. 18. 08:05
 8/8 A kérdező kommentje:
nem idegeskedem..de nagyon zavar ha enyém lenne nem érdekelne annyira..de azért a falhoz vágnám már:D
2011. aug. 18. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!