Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem ismeri fel a patront...

Miért nem ismeri fel a patront a nyomtató?

Figyelt kérdés
Utántöltöttem a fekete és a színes patront. És visszaraktam a nyomtatóba és nem ismeri fel a színeset. :S Mit csináljak?
2009. ápr. 14. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nem ismeri fel? Ez nem egy eszköz, nincs mit felismerni. Lehet hogy rosszul raktad be vagy nemtom. Ennél részletesebben is leírhatnád, mert ebből nem sok derül ki.
2009. ápr. 14. 21:13
 2/5 A kérdező kommentje:
nem raktam be rosszúl mert tom hogy nem nem aza baj hanem kiírja hogy a színem tintapatron nem ismerhető fel és kéna házidogát nyomtatnom holnapra ami jegyre megy és így nem tok most mit csinálni
2009. ápr. 14. 21:22
 3/5 anonim válasza:
Ha azt írja a nyomtató, hogy nem lát tintapatront, vagy üresek - annak ellenére, hogy feltöltötted őket- és többszöri ki-be kapcsolás vagy patron ki- és visszahelyezés után is ez a helyzet, akkor valószínűleg a nyomtatód hibásodott meg. Én is jártam így. Van, amelyiknél ez típushiba és vadonatúj, gyári festékkazettával is ezt produkálja, vagy csak egy darabig működik.
2009. ápr. 14. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Milyen típusú a nyomtatód? Jó esetben resetelni kell a patront, szerintem te ezt nem tetted meg. Csak utántöltötted. Bizonyos nyomtatók ezt érzékelik, és "letiltanak". Valószínűleg így jártál.
2009. ápr. 15. 00:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a nyomtatóm azt csinálta, hogy kiürült a színes patron, után töltöttem, de a software azt jelezte, hogy alig van benne festék. Ettől függetlenül mindig kiírta a gép, hogy kevés a festék, de a nyomtató ezt nem jelezte, és rendesen nyomtatott.
2009. jún. 26. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!