Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Asus laptopból mit ajánlotok?

Asus laptopból mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

nem nagyon értek hozzá, de akarok egy újat.. most régi dell laptopom van, szörnyen sokat fagy le.

a lényeg az lenne, hogy legyen rajta azért viszonylag elég sok hely (pl. 320gb), és hogy fussanak rajta jobb játékok, mint pl. nfs underground2

az ár hát.. mindegy, de nem szeretnék nagyon sok pénzt kiadni érte - már a laptopokhoz képest

ja amúgy leginkább netezéshez kellene, játszani ritkán játszanék rajta, de akkor ugyebár jobb játékokkal... mint pl az nfs :)

köszi!

2011. aug. 17. 22:51
 1/8 anonim ***** válasza:

A legfontosabb, soha ne vegyél olyan laptopot amire csak 1 év garit adnak. A 3 év garis laptop a legjobb választás.

Mindenképpen a Sandy Bridge architektúra köré épülő processzorral szerelt laptopot ajánlom.Csak egy jó tanács.

2011. aug. 17. 23:24
 2/8 A kérdező kommentje:

köszi...

de nekem ez kínai... :S

inkább linket szeretnék, ha valaki esetleg lenne olyan aranyos...:$

az asus laptopok 2 év garanciásak :)

2011. aug. 17. 23:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Mennyiből szeretnél laptopot venni?
2011. aug. 17. 23:48
 4/8 A kérdező kommentje:
hát az ár az mindegy, de nyilván nem a legdrágábbat szeretném venni, mert akkor kérdés nélkül azt.. nem tudom, olyan 150 körül kb
2011. aug. 17. 23:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Parancsolj.

ASUS X53E-SX066V 130.503Ft

[link]

Én ezt venném.

DELL Inspiron N5110 Fekete 148.512Ft

[link]

2011. aug. 18. 00:10
 6/8 anonim válasza:

[link]

nekem ilyenem van és az újabb játékok is mennek rajta, ezt ajánlanám neked is :)

2011. aug. 18. 00:19
 7/8 Tudor Vidor ***** válasza:
DELL Inspiron N5110 Fekete 148.512Ft a jó választás.Egy jó processzorral párosított erős HD6470-es videókártya.AMD processzorral szerelt laptopot nem szabad megvenni.Csak a Sandy Bridge architektúra köré épülő processzorral szerelt laptopot a jó választás.
2011. aug. 18. 00:33
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2011. aug. 18. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!