Milyen laptopot ajánlanátok nekem, ha erre a célra kellene? Árban kb 100 ezer Ft körül legyen.
Mondjuk ezt: [link]
A netbookok kiesnek, a kis kijelző, meg az optikai meghajtó hiánya miatt.
Az a baj ezzel, hogy a film nézéshez szerintem egy 15"-os kijelző kell (de inkább nagyobb), csak ez a hordozhatóság és az akku időtartam rovására válik. A kisebbeken szerintem nem jó filmet nézni, de ugyanakkor könnyebbek és tovább bírják egy feltöltéssel.
Bármelyik laptopokkal (is) foglalkozó webes áruházban van összetett kereső, ahol minden paraméter beállítva tudsz keresni, azután már tiéd a döntés. Ha fontos az ár, a kijelző méret és az optikai meghajtó megléte, akkor keress rá ezekkel.
Jokat mutattak itt elöttem is csak vagy gyenge a processzora, vagy draga. En nem ragaszkodnek a Dellhez, bar en is egyetertek h az elegjo, de a Toshiba sem rosszabb mint az olcso kategorias Dellek, de jobb geept kapsz ugyanazon az aron. i3 procivel 4gb rammal ez sztem eleg jo ennyiert:
Ha van ra ennel több penz is akkor en is az elozoekben mutatott Dell m5110 vagy Vostrot javaslom. De erdemes legalabb i3 procival venni es 4gb rammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!