Van olyan progi, amit ha felrakok a gépre, kitudok írni egy filmet vagy játékot, akkor is ha nincs íróm, csak olvasóm?
tisztelt 16:07-es válaszoló.
osztom a véleményed teljes mértékben.
de azért mégis ez a kérdés igen csak beletrafált a sűrűjébe.
évszázad viccének is elmegy...
mellesleg a kérdező lehet olyasmire gondolt hogy kapott egy ISO NRG CUE BIN vagy egyéb IMAGE formátumban egy filmet(DVD) vagy játékot vagy bármit. neki fizikailag nincsen CD/DVD írója mert például elromlott vagy olyan régi a gépe hogy még nem volt benne csak olvasó.
és hogy ezzel a virtuális lemezzel most mit kezdhetne.
na ehhez van már viszont program amit tudna használni.
Daemontools a neve neki.
sok sikert. és ha mégse lenne igazam akkor viszont bocs de én is röhögtem egy jót a kérdéseden első olvasatra. :D :D
Elsőre tényleg vicces, dehát na...anno én felnőtt embereknek próbáltam elmagyarázni, hogy bizony kell az a parabolaantenna ahhoz hogy tudja fogni az HBO-t és nem lehet csak úgy megbütykölni a kis készüléket hogy befogjon bármit ingyen.
A válaszra kitérve: egy olvadó nem fog tudni írni, ugyanis hardveresen nem alkalmas rá, és ha a hardver nincs meg, akkor azon egy program se tud változtatni. Ez olyan mintha nemradíros végű ceruzával akarnál radírozni...
Amúgy ahogy előttem írták, olyan program van amivel megoldhatod a telepítést kiírás nélkül, ergo virtuűlis meghajtót hozol létre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!