Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van olyan progi, amit ha...

Van olyan progi, amit ha felrakok a gépre, kitudok írni egy filmet vagy játékot, akkor is ha nincs íróm, csak olvasóm?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Az írási képesség nem szoftveres szinten valósul meg. DVD íróval lehet írni és olvasni, olvasóval csak olvasni.
2011. aug. 15. 15:55
 2/7 legendavagyok01 ***** válasza:
Van olyan pilóta, aki ha beleül egy Suzuki Swift-be, fel tud vele szállni?
2011. aug. 15. 15:57
 3/7 anonim ***** válasza:
lol
2011. aug. 15. 15:58
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Én azért nem szólnám le! Miért ne kérdezhetné meg? Pláne ha kezdő felhasználó? Mert ti ugyebár mind klaviatúrával meg egérrel a kezetekben születtetek! Aki szegény, mindig olyan dolgon töri a fejét, amit esetleg meg tudna oldani kevesebb ráfordítással olcsóbban is. Ha a Földön nem lettek volna ilyen emberek, akkor a kedves negatív kritikát megfogalmazó válaszolók lehet hogy még mindig olyan kocsival járnának mint Frédiék! Láttam én már itt ennél bugyutább kérdéseket is. Kedves kérdező: A válaszom nem.
2011. aug. 15. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:
10%
Ha veszek egy 640x480pixel felbontású, 13 hüvelykes crt monitort, abból egy program segítségével tudok 3cm vastag 25"-s FullHD-s LED monitort csinálni?
2011. aug. 15. 16:12
 6/7 vagyokakilehetek ***** válasza:

tisztelt 16:07-es válaszoló.

osztom a véleményed teljes mértékben.

de azért mégis ez a kérdés igen csak beletrafált a sűrűjébe.

évszázad viccének is elmegy...

mellesleg a kérdező lehet olyasmire gondolt hogy kapott egy ISO NRG CUE BIN vagy egyéb IMAGE formátumban egy filmet(DVD) vagy játékot vagy bármit. neki fizikailag nincsen CD/DVD írója mert például elromlott vagy olyan régi a gépe hogy még nem volt benne csak olvasó.

és hogy ezzel a virtuális lemezzel most mit kezdhetne.

na ehhez van már viszont program amit tudna használni.

Daemontools a neve neki.

sok sikert. és ha mégse lenne igazam akkor viszont bocs de én is röhögtem egy jót a kérdéseden első olvasatra. :D :D

2011. aug. 15. 16:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Elsőre tényleg vicces, dehát na...anno én felnőtt embereknek próbáltam elmagyarázni, hogy bizony kell az a parabolaantenna ahhoz hogy tudja fogni az HBO-t és nem lehet csak úgy megbütykölni a kis készüléket hogy befogjon bármit ingyen.

A válaszra kitérve: egy olvadó nem fog tudni írni, ugyanis hardveresen nem alkalmas rá, és ha a hardver nincs meg, akkor azon egy program se tud változtatni. Ez olyan mintha nemradíros végű ceruzával akarnál radírozni...

Amúgy ahogy előttem írták, olyan program van amivel megoldhatod a telepítést kiírás nélkül, ergo virtuűlis meghajtót hozol létre.

2011. aug. 15. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!