Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A játék indítóparamétereit...

Zoli 19 kérdése:

A játék indítóparamétereit megváltoztatva használhatóak a kódok. (Midtown. Exe -allcars) ha készítesz egy parancsikont, majd annak a tulajdonságait szerkeszted át. Az alábbi kódokat a játékos neve helyett beírni. Hogy van ez?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 12:50
 1/4 anonim ***** válasza:
60%

1. A parancsikonon jobb klikk, tulajdonságok.

2. Kijön egy ablak ahol a "Cél:" sorban kell a futtatófájl 'címe' után egy szóközzel beírni a paramétert. Pl.:

Cél: C:\Games\Midtown Madness\Midtown.exe -allcars

Fontos, hogyha a futtatófájl 'címe' idézőjelben van (""), akkor az idézőjelen kívülre kell írni a paramétert. Pl.:

"C:\Games\Midtown Madness\Midtown.exe" -allcars

3. Alkalmaz, majd OK.

4. Indítsd el a játékot, és játékosnévnek add meg a 'cheatet'. Általában a játékosnév ugyanaz, mint a profil (profile).

Remélem tudtam segíteni. ;)

2009. ápr. 13. 14:49
 2/4 A kérdező kommentje:
csáó köszi tudtál segíteni, beírtam a célhoz hogy allcars, elinditottam ajátékot de a cheatet szot hova kell beirnom, és a bittli helyett hogy lessz volkswagen golf autóm??? léccike ebbe segíts! köszi
2009. ápr. 13. 23:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok (és egyetlen :P).

Nem a "cheatet" szót kell beírni, hanem a kódot. ;)

2009. ápr. 14. 14:11
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a lelkesedést, de nekem nem össze, hiába probálom akárhogyanis, beirtam a játékos neve helyére a kódot de ugy se megy, értelmesebben irjátok le léccives ha lehet ilyet kérni
2009. ápr. 14. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!