GTA 4 et megvettem, feltelepítettem, minden oks, de hibát ír ki?
Figyelt kérdés
Hiba történt a megjelenési dátum ellenőrzése során. Kattins az ÚJRA gomdbra, hogy ismét próbálkozhass...
Utána meg unlock code-t és serail-t kér... Amit találtam neten, egyiket sem fogadta el... :S Most micsináljak?
2011. aug. 13. 01:06
1/6 anonim válasza:
Ööööö, ha megvetted, miért keresgélsz a neten kódokat? Használd azt, amit kaptál. Illetve nézd meg a Windowsban a rendszeridőt (dátumot is) hogy jól jár-e.
2/6 A kérdező kommentje:
amit kaptam ? Oo és akkor hol is van, mert én nemtudok róla :S
2011. aug. 13. 01:30
3/6 anonim válasza:
A CD-n/DVD-n, esetleg a kézikönyvön, szóval valahol.
4/6 anonim válasza:
na ezért jobb az ha letölti az ember...nincs az h kidobott az ablakon 1 csomó pénzt eredetire aztán kiderül hogy "szar" ha meg letöltöd utánna csak fogod és kitörlöd ha mégse lenne jó...
5/6 A kérdező kommentje:
Hát jó, én megvenni jobban szeretem, mint letölteni ..
De azért nevetséges h megvettem több ezerért és nemtudok játszani ... Seria számot sehol nem találom, pedig átnéztem a tartóját, a CDket, a leírást, mindent ... De semmi. Most akk hogy tudok játszani ?
2011. aug. 13. 15:22
6/6 anonim válasza:
Uninstaláld, és cseréltesd ki a boltban ahol vetted.
Elvileg ki kell nekik cserélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!