Miért van ilyen kevés FPS-em Counter Strike Source-ba?
Ami azt illeti nem volt mindig így, volt amikor fix 200-300 is megvolt. Laptopról játszok, de elég erős:
CPU: Intel i7 2630QM ugyebár 4magos 1Ghz-s de felmegy 2,9-re is a TurboBoots miatt.
GPU: NVIDIA GeForce 525M
RAM: 8GB DDR3
A többi játékban is csökkent az fps, elősször az volt a gond hogy energiatakarékosra raktam mert el kellett vinnem valahova, de itthon töltőről használom teljesítménycentrikusan, ez segített egy kicsit de észrevettem hogy kisebb pályákon is épphogy megvan a 70-80 fps minimum beállításokkal...
Ötletek?
Rakd újra a gépet, ilyenkor ez az egyetlen jó tanács.
Lehet valamelyik program zabálja a cuccot titokban, de ezt sosem fogjuk megtudni melyik.
Amúgy a VGA nem a legjobb (ugye mivel laptop), szóval nem ajánlott játékra
2Ghz-s alapból de felmegy 2,9 -re na ezt akartam írni.
Amugy 3 vírusírtó is volt a gépemen de nem talált semmit, most Avast van.A CPU.t nem használja semmi, 3-4%-ot használ alapjáraton, sőt 30%-ot sem szokott kihasználni pár játéknál.
A GPU tudom hogy nem a legerősebb de pl a CoD7 is ment vele Minden Maxon 30-45FPS-el
Tudom, ez a parasztvakítás a laptopokban, 50-100res eltéréseknél is ugyanaz a vga, ezekre oda kell figyelni.
De elvinné minimumon.
Tanács: ilyen gépen felejtsd el azt a szutyok game boostert -.-
Advanced system care is elég szemét tud lenni, lehet hogy miközbe jatszol, az meg töredezettség mentesít, meg memóriát pucol meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!