Hogy tudnám hatásosan kitisztítani a billentyűzetemet?
Figyelt kérdés
Évek alatt rendesen megtelt mindenféle piszokkal.2011. aug. 11. 21:58
1/6 anonim válasza:
En egyszeruen szetszedtem es mosoporos vizzel atsikaltam, persze csak a muanyag reszet szval csak a tetejet a billentyuzeteket es az alatta levo vedo foliat.
2/6 anonim válasza:
Én kicsavaroztam a csavarokat, kettészedtem a billenyűt, a gombos részét beleraktam egy kád vízbe, ahol vannak az érintkezők meg stb. ott sűrített levegős sprayel kifújtam, vissza a teteje. Nagyon szép lett. A fehér billentyűm már fekete volt, de most olyan mint újkorába.
3/6 bp1985 válasza:
Kompresszor. Ha nincs otthon, akkor s.levegő, vagy porszívó.
4/6 anonim válasza:
Melóban egyszer, amikor unatkoztam, fél nap alatt egy gemkapoccsal kitakarítottam az utolsó szem piszokig, de inkább a sűrített levegőt, valamilyen ecsetet és a végén alkoholos áttörölgetést javasolnék. Létezik usb-s billentyűzet porszívó, és tényleg működik, de nem túl erős, illetve vannak billentyűzet tisztító habok is, bár nem sok üzlet tart ilyet.
5/6 anonim válasza:
En ahogy a legelso valaszban irtam, ugy tisztitottam ki, es szebb lett mint uj koraban, szval semmi extra kiadas, egy egyszeru mosoporos viz, utanna csapviznel leoblited megvarod meg megszarad.
Az erintkezos reszevel mondjuk nekem nem volt gondom, mert ennek a billentyui alatt volt vmi vedo folia, azon rakodott le a kosz.
6/6 A kérdező kommentje:
Nos, kettészedtem. Az összes gombot kivettem és a műanyag keretével együtt átsuroltam. Szebb mint újkorában!:)
2011. aug. 13. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!