Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha több napig (3-4) üzemel a...

Ha több napig (3-4) üzemel a számítógép kikapcsolás nélkül az árt neki lehet olyan, hogy kigyullad?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 12. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Ha jó a számítógép, nem lehet semmi baja. Gondolj bele, hány olyan vállalat van (pl. a légi irányítás), ahol folyamatosan működnek a számítógépek.
2009. ápr. 12. 11:14
 2/6 anonim ***** válasza:
69%

Nem hiszem, hogy a szervereket túl gyakran kikapcsolják, bár azonkak meg csak a hűtésére költenek annyit, amennyiből vehetnének még 1 szervert. ;)

Vagyis nem kell attól tartanod. Ha megfelelő a gép hűtése és nincs tuningolva, akkor nem lehet baj. Ha eddig működött a gép rendesen, akkor most is fog, így, hogy nem kapcsolod ki.

2009. ápr. 12. 11:31
 3/6 anonim ***** válasza:
67%

A kikapcsolás/bekapcsolás többet árt a gépnek, mintha több napig megy.

A számítógép 12 V-tal működik, az csak a legritkább esetben okoz tüzet.

2009. ápr. 12. 11:33
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

Leégni nem fog, de azért ahol folyamatosan mennek a gépek ott légkondi biztos van, klimatizált a helyiség.

+ Nem noname gépeket használnak.

( A szerverünk 2000 óta nem volt kikapcsolva, csak karbantartáskor néhány órára)

2009. ápr. 12. 16:19
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Az én "szerverem" egy p3-as asztali gépből van, csak karbantartás miatt szokott lenni kikapcsolva. Két éve megy plusz használtan vettem, de most is már több mint 230 napja megy folyamatosan...
2009. ápr. 12. 17:00
 6/6 anonim válasza:
Hello,,,,én is félek hogy felgyullad a gép és a család megöl ezért max 3-3,5-4 napig ment folyamatosan a gép.Nem tudom kell e félnem mert a fene tudja hogy mennyire régi már a venti,de amúgy kb semmi baj nem lehet vele,,mindjárt leveszem a házat mikor megy a gép vagy utána és megnézem mi forró,sztem jó a gép,,,,de az az igazság nem is attól félek hogy álmomban felrobban vagy kigyullad mert ha megégetem magam is eloltom vagy valami de ha nem vagyok otthon mindíg görcsöl a gyomrom hogy mi lesz ha felég minden.Egy két segítő gondolat jó lenne
2010. febr. 2. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!