Miért csinálja ezt a monitorom?
Figyelt kérdés
Feltelepítettem a gépünkre a simset, és ha elkezdünk vele játszani, akkor egy idő után olyan mintha kikapcsolna a képernyő, szóval így elfeketedik, mint miután kikapcsolom a gépet, de ha megnyomom a start gombot akkor megjelenik az asztal, és a játék lekerül a tálcára. Visszalépek a játékba, akkor megint jó, de kb 2perc után megint ezt csinálja.
Mitől lehet ez, és hogy tudnám megcsinálni,hogy működjön?
Ja és nemtudom mennyire számít, de alaplap nem rég lett cserélve benne (előtte is csinálta) de nem szűnt meg a probléma.
2011. aug. 11. 13:02
1/4 compactegon válasza:
szerintem videókártya nem bírja. frissítetted az alaplapi és videókártya drivereit?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen.
2011. aug. 11. 13:38
3/4 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként csak a simsnél csinálja, pl. a plants vs. zombies is fent van és annál nem. De régen a sims is rendesen ment rajta, mostanában csinálja ezt.
2011. aug. 11. 14:40
4/4 compactegon válasza:
és a ventillátort is kipucoltad? a sims2-nek nagyobb a gépigénye, így könnyebben melegszik a kártya is. tuti valami egyszerű oka van sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!