Mafia vs GTA Sanandreas?
Figyelt kérdés
szerintetek meik a jobb2011. aug. 11. 11:00
2/8 anonim válasza:
Először is: nem "meik", hanem "melyik".
Másodszorra: kinek mi. Nekem a GTA-k jönnek be jobban, a Mafia-val még csak egyszer, kétszer játszottam, de nem jött be, nincs szerintem olyan igazi "GTA-S" beütése.
3/8 VODKA0710 válasza:
Nem is igazán lehet összehasonlítani. Más kor, más történet. Történetileg a Mafia nekem jobban tetszett. Viszont nagyon gyenge fizikája van. GTA-ban jó a fizika és "jobb" a grafika, de a történet nagyon gyenge.
5/8 A kérdező kommentje:
és ha vice city-vel hasonlítjuk a mafiát akk jobb a mafia?
2011. aug. 12. 14:17
6/8 anonim válasza:
vc
mafiaáért nem voltam annyira oda sok idegesítő dolog volt benne
8/8 anonim válasza:
Játszottam a GTA:SA-val, GTA:VC vel, meg a GTA IV is
És a Mafia: The City of Lost Heaven, és a Mafia II-vel is.
A mafia 1nek, nagyon jó lett a története, sokkal jobb mint a gta-k-é, mafia 2 is jóra sikeredett. Nekem a Vice Cityhez képest jobb a Mafia, még a San Andreashoz képest is egy kicsivel, de ha nem küldizni kell, akkor a GTA mindent visz, mindegyik ellen.
A GTA IV meg a mafia 2 is jóra sikerült, szinte nem lehet dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!