Véletlen elállítottam az ikonok méretét, hogy állítsam vissza?
Figyelt kérdés
A laptop tochpad-jén nem tudom pontosan, mit csináltam, de bizonyos mozdulatra mindig sikerül az asztal ikonjait óriásira növelnem. Háttér nem változik azzal arányosan, szóval nem a felbontásról van szó. Hogy állíthatom vissza az eredeti méretüket? Már eléggé idegesít. Köszi.2011. aug. 10. 15:11
1/4 anonim válasza:
Sajnálatosan Windows XP -rendszeren, nem emlékszem a lépésre, de feltételezhetően ugyan az, mint a Windows 7 -en: Klikk a háttérre jobb gombal-->nézet--> és itt lehet választani az ikonok méretét, kicsire, közepesre, és nagyra. (valamint az utómata elrendezésüket. Remélem tudtam segíteni :)
2/4 A kérdező kommentje:
Jaj, azt nem írtam, hogy windows 7-em van, úgyhogy abszolút hasznos segítség volt, köszönöm. nem tudod megmondani, mit csinálhattam a touchpadon? csak hogy elkerüljem ezt. Mozillát is amikor használom, elhúzom a kezem, és az internet is összeugrik/kinagyítódik, de azt meg tudom oldani, csak zavaró erre is figyelni. Az én laptopomon nincs jelölve semmi dolog, úgy értem, másokén pl mutatja, hogy a touchpad széle görgő is, sokaknak ez rá van rajzolva. Enyém is olyan, csak nincs jelölve rajta, tehát ebből kiindulva ez is valami ilyen sokadfunkció lehet.
2011. aug. 10. 16:00
3/4 anonim válasza:
Hát, az ikonok mérete nálam csak akkor változik, ha gépet "biztonsági" funkcióban indítom el, áramszünetek, esetleg kényszerleállások miatt. Hogy, nálad mi okozhatja, arra sajnos, nem tudok rájönni. Lehet, hogy hozzá van rendelve egy gombhoz/gombkombinációhoz, esetleg valamilyen program elindítása, vagy ugye, a felnt említett dolgok váltják ki, ezt sajnos nem tudom.
Nem hiszem, hogy értelmes beállításban, megváltoztatható-e a nálad jelentkező probléma. Lehet, hogy érdemes lenne beszerezned, egy USB- vel csatlakoztatható egeret, amely nemcsak kényelmesebb, de velejárólag megszünteti az ilyen panaszokat. (egy kissebb egeret, be tudsz szerezni 1 kiló fellett már.)
4/4 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm a segítséget
2011. aug. 12. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!