A TV-t a számítógéppel hogy lehet összekötni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 11:31
1/8 anonim válasza:
Van a videokártyádon TV OUT? Ha van, akkor csak egy egyszerű átalakító kell, párszázforintos dolog, meg 1 RCA kábel (a sárga színű). Ha nincs, csak DVI/VGA kimenet, akkor DVI-RCA vagy VGA-RCA kábellel tudod megoldani a dolgot. Esetleg, ha a TV-den van HDMI és a videokártyádon is van HDMI, akkor azzal.
2/8 anonim válasza:
manapság egyedül a HDMI-nek van értelme, a többit elfelejtheted minőségi problémák miatt.
3/8 A kérdező kommentje:
Én a TV-n nem láttam HDMI-t. :\ csk 6 csatlakozót, meg egy scant. a 6 meg a video-audio
vagy talán a scan a HDMI?
2011. aug. 10. 11:47
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
És ez a scart dugómire jó? Nem vagyok otthon ezekben a dolgokban:\
2011. aug. 10. 13:08
7/8 anonim válasza:
A scart dugó a TV-be, VGA dugó a videókártyába, és össze van kötve a TV a számítógéppel.
8/8 A kérdező kommentje:
Értem már:)
és azok a videó audio input output nem lényeges?
mert nekem a tv a számítógéptől kb 4 méterre van.
2011. aug. 10. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!