Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem ad ki semmilyen...

Miért nem ad ki semmilyen hangot a gépem?

Figyelt kérdés

Vettem egy használt video kártyát a régi helyébe és letöltöttem hozzá a drivert amit fel is tettem.

Ezután ujra inditás következett és nem megy egy játékba se a hang még winamprol sem.

Ilyenkor mi a teendö?

2011. aug. 9. 23:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tom de nem lehet hogy amikor a vieókarit cserélted kimozdult a hangkártya?
2011. aug. 10. 00:01
 2/4 A kérdező kommentje:

Erre nem is gondoltam de nem hiszem, hogy el mozdult volna.

Ha más nem jön be akkor holnap megnézem..

2011. aug. 10. 00:05
 3/4 anonim ***** válasza:
csak onnan gondoltam mert én is jártam már így ha meg nem az a bibi akkor probálj meg felrakni 1 másik drivert.
2011. aug. 10. 00:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Nézd meg a sajátgépen jobbegérgomb, tulajdonságok, hardver, eszközkezelő-nél, hogy van-e felkiáltójeles eszköz a hanggal kapcsolatban. Ha igen, akkor a hangkártyát vedd ki és tedd vissza (kivéve, ha alaplapra van integrálva :)

Inkább gyanakodnék arra, hogy alul a tálcán le van némítva a hang vagy egyszerűen a hangkártya hátuljából ki van csúszva a jackdugó.

2011. aug. 10. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!