Hogyan tudom megcsinálni a gépen? (
Figyelt kérdés
Azt a DVD-t amit rámásoltam a merevlemezre azt hogy tudom megcsinálni úgy, hogy csak egy ikon legyen amire rá klikkelek és megy a film? FONTOS!!!!2011. aug. 9. 17:25
1/8 anonim válasza:
a dvd még megvan? akkor alkohollal vagy daemoon tools-al csinálj egy képfájlt és úgy megtudod oldani egy kattintással a dolgot....
2/8 A kérdező kommentje:
megvan!! Csak van ilyen progim DVDFab+Magic DVD ripper és amikor rámásolta a merevlemezre akkor csinál 2 mappát(AudioTS,VideoTS) és a VideoTS-be be van rakva a film ilyen szeletekbe meg egy csomó más szar fájl. Ezt nem lehet így megoldani??
2011. aug. 9. 18:14
3/8 anonim válasza:
Keresd meg ezt a fájlt: VIDEO_TS.IFO
Társítsd egy lejátszóhoz ami lejátsza a dvd-t pl:KM player
Aztán tedd ki az asztalra az ikonját. Jobb gomb, küldés, asztal parancsikon.
4/8 A kérdező kommentje:
őőőőőőőő azt hogy kell megtanítani még ebben elég kezdő vagyok. Windows Media Player nem jó???
2011. aug. 9. 18:39
5/8 anonim válasza:
Ha lejátssza, akkor jó.
Jobb gomb, társítás, megkeresed a windows media playert.
Ha nincs társítás, akkor kattints rá 2X, utána kiválasztom a listából, majd keresd meg a media playert.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát arra hiába klikkelek nem csinál semmit azt írja ki hogy a windows nem tudja megnyitni ezt a fájl-t.Akkor most hogy??
2011. aug. 9. 18:54
7/8 anonim válasza:
Nincs olyan jobb gombra, hogy társítás?
Amikor írja, hogy nem tudja megnyitni, akkor sincs semmi opció?
Próbáld meg ráhúzni valamelyik lejátszó ikonjára az asztalon.
8/8 A kérdező kommentje:
MEGVAN NAGYON KÖSZI!!! :D
2011. aug. 9. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!