Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet beállítani, hogy...

Hogy lehet beállítani, hogy Facebook kiírja, hogy milyen típusú telóról vagyok?

Figyelt kérdés
most azt írja ki, h Facebook mobil...
2011. aug. 8. 23:46
 1/10 Smartguy86 ***** válasza:
33%

Írd ki állapotodnak ezt:

Egy öntelt buzeráns vagyok, aki azért vesz drága telefont, hogy az ismerőseinek menőzzön vele, mert azt hiszi, bárkit is érdekel, hogy XY készüléke van.

2011. aug. 8. 23:48
 2/10 anonim válasza:
Szerinted van olyan gyökér aki azt nézi miről fészezel? Amugy nálam a mobilos fészbukhuszárok vagy antiszociális függőcsökevények vagy olyan csórók, hogy nem telik rendes netre
2011. aug. 8. 23:51
 3/10 A kérdező kommentje:
jajj, gondoltam, hogy ilyen válaszokat fogok kapni :D csak tájékoztatlak titeket, hogy használt a telefon és ütött-kopott :D és igen, szeretnék vele menőzni, hogy legalább legyen mivel növelni az önbizalmam. ne csak én lássam, hogy ki miről ír, pláne olyat, hogy egyik nap elveszítette, másnap meg már újabb 100 000-es, új telója van :D ennyi menőzést megérdemlek én is :D amúgy vannak ilyen gyökerek, igen :D az én korosztályom teli van ilyenekkel :D amúgy egyszer írtam eddig telóról, szóval nem viszem túlzásba a felvágást. csak elegem van, hogy mindig én maradok alul :D
2011. aug. 8. 23:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Asszem sehogy nem lehet beállítani, automatikusan írja ki. Pl.: Ha androidos telefonról mész fel akkor azt írja, hogy Android használatával, de iPhone és BlackBerry készülékeknél is így van. Viszont ha jól tudom Facebook alkalmazással kell hozzá felmenned, hogy kiírja.
2011. aug. 8. 23:59
 5/10 Smartguy86 ***** válasza:
61%
Pfff.... öreg, szerintem sürgősen cseréld le a baráti körödet, ha ez a legnagyobb presztízs számukra. Amúgy meg szarjál már bele! Kinek lesz jobb, ha neked kint lesz, hogy milyen telefonod van? Attól még csóró maradsz. Inkább tegyél az ellen, hogy csóró vagy, keress munkát és tanulj meg dolgokat...
2011. aug. 9. 00:02
 6/10 A kérdező kommentje:
1 se barátom! :D pont az ilyenekért... :D nem vagyok csóró, csak éppenséggel még tanuló :D a nyári munkáért kapott összeget fektettem bele
2011. aug. 9. 00:05
 7/10 Smartguy86 ***** válasza:

Az nem befektetés volt... Max akkor, ha a munkádhoz kell a telefon.

De visszatérve: akkor miért vannak neked Facebookon, azt áruld el? Töröld őket a faxba. Ne legyen már mindenki ilyen szánalmas képmutató...

2011. aug. 9. 00:07
 8/10 A kérdező kommentje:
nem tudom, jelölnek :D nekem 1 igaz barátom van, de nem is kell több. amúgy nálunk ez van, 100-ból nem találsz 1 normális embert :D ezért is váltok iskolát... vagyis szeretnék...
2011. aug. 9. 00:16
 9/10 Smartguy86 ***** válasza:
89%
Farokság a Facebook. Én pl csak azokat jelöltem be, akikkel szeretnék kapcsolatot fenntartani. Furán nézhetne egy pár ember, hogy csak ennyi ismerősöm van, de én jobban érzem magam így. Legalább nem vagyok képmutató. A többi kapcsolatra megvannak a csatornák...
2011. aug. 9. 00:19
 10/10 A kérdező kommentje:
egyébként Android-os a teló! telón úgy is írja ki!
2011. aug. 14. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!