Ezen a laptopon fog futni jól vagy megfelelően a Sims 2 vagy a Sims 3? ( esetleg Madagascar 2 game) További info lent!
Figyelt kérdés
Gyártó FUJITSU SIEMENS
Modell AMILO Pi 1505
Összes rendszermemória 512 MB RAM
Rendszer típusa 32 bites operációs rendszer
Processzormagok száma 1
64 bites működésre képes Nem
Videokártya típusa Mobile Intel(R) 945 Express Chipset Family
Összes elérhető grafikus memória 64 MB
Elsődleges monitor felbontása 1280x800
DirectX-verzió DirectX 9.0 vagy újabb
Program:Windows 7 Ultimate( jogtiszta szoftver)
Vagy esetleg ha nem menne raja jól egyik sem,akkor mit lehet ilyenkor tenni?:Dthx:D
2011. aug. 6. 20:55
1/5 anonim válasza:
Még mindig nem értem,hogyan képes valaki egy laptopon játszani.Kényelmetlen,hülyén néz ki,gyenge és abszolut nem arra való...
2/5 Jenci válasza:
Ez elég gyengécske.Erre a cuccra inkább xp-t tegyél,mert kevés a memória.A játékok 800x600-on eldöcögnének.
3/5 A kérdező kommentje:
kedves első válaszoló: hidd el én soha nem szoktam játszani laptopon! Max internetezésre vagy MS Office-re használom. Asztali gépen szoktam játszani. De ezért itt is szeretném kipróbálni:)
2011. aug. 6. 21:13
4/5 A kérdező kommentje:
amugy ma kipróbáltam a Sims 2-t az egész jól ment:DDSzép a grafika, és nem is olyan lassú:D Asztalin meg még ennyi ram meg memória sincs,szóval inkább ez:D
2011. aug. 6. 21:15
5/5 A kérdező kommentje:
Sőt..Google FÖldet is bátran használom 3d-ben és nem lassul be:)
2011. aug. 6. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!