Hol tudom megnézni win XP ben a rendszer sorozatszámát?
Figyelt kérdés
Sok program kéri de a tokot nem akarom minden egyes alkalommal előkeresni...Előre is ksözi2011. aug. 3. 15:18
2/13 A kérdező kommentje:
kösz,szeretnék 1 magyarositást telepiteni de kér valami céget is meg név az a gépnév a serialt emgadtam de a céget hol nézzem emg?:O
2011. aug. 3. 15:57
3/13 A kérdező kommentje:
van olyan program ami az összes adatot leirja a számitógépről és az operációs renszerről
?előre kösz
2011. aug. 3. 16:01
4/13 legendavagyok01 válasza:
Hát nézd meg a Start-Vezérlőpult-Rendszernél, az Általános fülön a Termék használatára jogosult.
5/13 A kérdező kommentje:
ott csak egy hosszu számsor található az az?
2011. aug. 3. 16:08
6/13 A kérdező kommentje:
azt nem fogadja el..mert a telepitő kér egy nevet...az megvan aztán Cég...na ez nicns és van a serial az is emgvan
2011. aug. 3. 16:09
7/13 legendavagyok01 válasza:
A telepítésnél kell megadni (lehet, hogy úgy is jó, ha nem ad meg valaki), én a nevemet szoktam, és a Termék használatára jogosult-nál nekem ott is van a nevem a számsor fölött.
Segítség:
8/13 A kérdező kommentje:
ha nem adok semmit nem fogadja el viszont bármit irtam be nem engedte
2011. aug. 3. 16:23
9/13 anonim válasza:
Vigyázat!
az első válaszban ajánlott program (1.5.3.0 verzió) vírusos!
Teljes képet nyújt a géped hardvereiről és szoftvereiről az alábbi ingyenes, magyar nyelvű alkalmazás:
a gépre telepített progik liszensz számai elérhetőek:
SIW (baloldali panelen) > Szoftver > Liszenszek:
jobb oldalt: Forrás típusa (és a huzzátartozó) Kulcs
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!