Roader kérdése:
Valaki Segítsen telefont függetleníteni (? )
Figyelt kérdés
csak ojan írjon aki tud segíteni mert téll fontos lenne és a többi emailban intéznénk, megadom az imeit vagy ami kell hozzá csak segítsen vki2011. aug. 2. 18:29
1/10 anonim válasza:
Lol... Azt se írtad h milyen telód van. Így senki sem fog e-mailt küldeni. És szerintem te nem vagy olyan IQ szinten hogy tudj egy telefont függetleníteni!
2/10 A kérdező kommentje:
de lehet h vagyok ojan iq szinten csak biztosra megyek és ezért kértem segítséget!
am meg aki azt írja h majd segít,akk írok emailt és ott elmondok mindent a telórol
2011. aug. 2. 18:38
5/10 A kérdező kommentje:
vettem csak t mobilos én meg vodás vagyok
2011. aug. 2. 22:39
6/10 anonim válasza:
hát kicsi az iq-d mert írni nem tudsz annak ellenére hogy gyk alá húzza pirossal amit helytelenül írtál :>
7/10 A kérdező kommentje:
a jóédes ****cidnak szólj be te...
nagyon okosnak hiszed magad mi??? tiszta szánalom vagy...
ezt te ugy írod itt nekem mint ha még semmit nem b*sztá vna el mióta ki*szrtak
2011. aug. 3. 01:49
8/10 anonim válasza:
IQ kb. 50-es. Ha használtan vetted a telőt, már a boltban függetlenítve kapod.
9/10 A kérdező kommentje:
kb nem használtan vettem nagy ész
2011. aug. 3. 17:52
10/10 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok. tegnap vettem meg a turbó SIM-t Vodafone teló T-mobile kártyával simán megy. ha érdekel honnan van írj privit 2000 Ft volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!