Milyen laptophűtőt ajánlotok játszás közbeni hűtésre?
Figyelt kérdés
Játszás közben 80-85fokra is felmegy... de az már durva egyből kikapcsolom a játékot.
egy ilyenre gondoltam
2011. aug. 1. 17:17
2/7 anonim válasza:
Játék közben a legjobb tesz, amit eddig láttam, 2-3°C-kal javított, de a legtöbbnél még rá is tett két lapáttal, szóval gyakorlatilag semmit sem érnek ezek.
Nem mondom el ezredszerre is, hogy a laptop NEM JÁTÉKRA VALÓ.
Többet ér, ha megemeled a fenekét, mert már úgy is jobban áramlik alatta a levegő.
Ha mégis befektetsz egy hűtőbe, nézd meg, hol vannak a ventik, hogy lehetőleg a laptop megfelelő részét hűtsék.
3/7 mate0117 válasza:
nekem ilyen CM-mem van...
hűt elég rendesen.. :)
4/7 A kérdező kommentje:
mate0117 - ugyan ilyened van?
És mik a tapasztalataid?
2011. aug. 1. 17:35
5/7 anonim válasza:
Az a kijelentés, hogy a laptop nem játékra való, ez egy butaság. Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy az asztali PC nem játékra való, inkább vegyél PS3-at egy Xbox 360, mert ezek játékra valók.
6/7 A kérdező kommentje:
2011. aug. 1. 18:08
7/7 madscientist válasza:
Én ilyet ajánlok vagy mindenképpen olyat amiben 2db ventilátor van így csökkentheted a hőmérsékletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!