Mért fagy le a Gta:san andreasom? Amikor belépek és elkezdek játszani kb 10-20 perc múlva max lefagy és nem nagyon szeretném újra instalálni mert nagyon sok autó meg modok vannak benne.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 22:56
1/5 anonim válasza:
letöltötted,vagy vetted?
Eredeti vagy másolt?
2/5 anonim válasza:
Nem használtál túl sok csalást (cheat) ?
3/5 A kérdező kommentje:
másoltan vettem de már elég rég sőt nagyon rég. Használtam de nem túl sokat inkább akkor használtam amikor már átvittem de áhh nagyon rossz hogy nem tudok vele játszani:S:S
2009. ápr. 8. 18:53
4/5 anonim válasza:
Milyen géped van?
Mert érdemes lenne megnézni, hogy nem melegszik-e valamelyik alkatrész, tipikusan a proci vagy a videókártya.
Esetleg egy belső takarítás, hűtőbordák leporolása is segíthet. Vagy nem a memória hibás-e? Azt is érdemes lenne letesztelni. Driver probléma is lehet. Szóval eléggé összetett szerintem.
5/5 anonim válasza:
Szerintem a videokártyával lehet baj mert nekem is ugyanez volt hogy maximum félóra és lefagyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!