Mi lehet a gond, nem tudok rájönni? Valaki segítsen az ATI oldaláról töltöm a drivert és a . Net framwork 2. 0-át
Figyelt kérdés
Egy olyan problémám lenne, hogy 3-4 ujraindítás, bekapcsolás után újra kell telepítenem az XP-t, az ATI driverével van valami gond, mert amikor a Drivert instalálom fel kiírja h meginogtathatja a rendszer működését és, hogy folytatja vagy leállítja. és a működés miatt és a folytatásra kattintok.2011. júl. 31. 23:06
3/16 A kérdező kommentje:
nincs hozzá meg a CD nem kaptam hozzá(nem újonnan vettem)
Proci: ATI Radeon Graphics Processor(0x5B60)
DAC típusa: Internal DAC(400MHz)
Memória: 128MB
Adapter: ATI Radeon X300/X500/X1050 Series
Ram 1GB
Amúgy nem nagyon értek a gépekhez de mindig valami: Ati Catalyst Control Centert rakok fel.
2011. júl. 31. 23:36
4/16 anonim válasza:
Üdv:)
már késő van és holnap korán kelek de a problémát
a Ati Catalyst Control Center okozza ne ragd fel csak az ATI drivert :))
sima telepítésnél ki kell venni a pipát és nem fogja telepíteni :)
Holnap innen folytatjuk
5/16 A kérdező kommentje:
köszönöm eddigi válaszaid is,rendben jó8
2011. júl. 31. 23:46
6/16 anonim válasza:
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm de telepítésnél nem megy át ez sem a Windows Logo tesztelésen, valószínüleg ezért nem működik. Van esetleg még ötleted???
2011. aug. 1. 13:59
8/16 A kérdező kommentje:
A felrakásnál, amúgy a Control Centerből-is kivettem a pipát
2011. aug. 1. 14:00
9/16 anonim válasza:
az nem baj ha nem megy át a teszten,attól még működnie kéne
10/16 anonim válasza:
És elfogadta ?
és nem baj hogy nem megy át
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!