Hogyan lehet törölni a BIOS kódot laptopnál?
Vannak kódok, amikkel elvileg be lehet lépni, rá tudsz keresni, ezek alaplap és bios függőek, bár én még működőt nem láttam ezekből. Legegyszerűbb lenne, ha levennéd az alját és resetelnéd a biost, ha van jumper, akkor azzal, de ha nincs, akkor az elem levételével.
Nem akarlak erre bniiztat, de amikor én levettem a garis pecsétet, hogy kipucoljam, utána simán kicserélték gariban a ventilátort.
próbáld meg hogy kiveszed az akksit és nem is dugod hálózatra a gépet néhány napig. gondolom ugyanúgy van benne elem a bios chiphez mint egy desktopnál, meg kell várnod hogy lemerüljön.
illetve megpróbálhatod az insert gomb nyomvatartásást az indításkor, de az nem valószínű hogy laptop bios-oknál is működik.
Peti, egy gombelem nem hónapokig bírja? :O
Az insert gomb sajnos nem működik.
Írtam, ahonnan vettem a laptopot, és azt mondták, hogy garivesztés, ha megbontom a laptopot. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!