Lenovo vagy HP laptop?
Figyelt kérdés
A tudásuk szinte ugyan az az árukban van némi eltérés de attól el lehet tekinteni. Főképp az érdekelne hogy melyik a jobb,megbízhatóbb márka.2011. júl. 31. 09:35
1/7 legendavagyok01 válasza:
Nekem csak Lenovo netbook van, arról tudok nyilatkozni (meg még egy másik Lenovo noti a családban).
Nagyon szeretjük, komolyan összerakott cuccok, strapabíró, az égvilágon semmi baj velük. Ennyi.
2/7 anonim válasza:
Apumnak HP van eddig nem volt vele semmi gond, nekem is tetszik:)
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor mind a kettő jó. Csakmert a lenovo egy kicsit erősebb így drágább is nekem az jobban tetszik viszont most nem rendelhető. A HP meg rendelhető. Bár annyi az eltérés hogy a lenovo 2,3GHz a HP meg 1,9GHz. De mint a kettő Intel Dual Core.
2011. júl. 31. 09:47
4/7 A kérdező kommentje:
Nomeg a HP az cseppálló billentyűs meg matt kijelzős. Meg több rajta az ilyen olyan csatlakozó. Csak nem tudom hogy ez tényleg ennyit tud vagy scak parasztvakítás...
2011. júl. 31. 09:50
5/7 anonim válasza:
Igazság szerint a Lenovo jobb, HP sem rossz azok is nagyon jó gépek, csak ugye az jobban meghibásodik meg van egy széria amibe nagyon hamar tönkre mennek a dolgok. Keresztapámnak van boltja és műhelye ahol már mindenféle laptopot kellett rendbe rakniuk, és mondta hogy eddig legtöbben HP gépeket vittek vissza mert folyton valami bajuk volt, persze nem emberi hülyeség miatt romlott el a többsége. Lenovot csak úgy vittek vissza hogy telepíteni kellett rá. HP laptopok is jók nem kell félre érteni de ha a minőséget nézzük hamarabb hibásodnak és van egy széria hogy pontosan melyik arról fogalmam sincs ami hamar meghibásodik.
6/7 Staff válasza:
HP nal sokat rafizetsz a markanevre. Szerintem Lenovo s van ojan mint a HP sot jobb is.
7/7 anonim válasza:
Nekem pont mindkettő van. Egy régi Lenovo ThinkPad és egy alap kategóriájú HP. Mindkettő nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!