Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet különböző betűtípus...

Hogy lehet különböző betűtípussal írni? Sokak pl. írott betűvel írnak itt is. Mit kell beütni, hogy nekem is lehessen. Vagy ezek az érdekes szívecskék, és nem erre gondolok: ♥

Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 16:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mutatnál egy itteni linket, ahol írt betűvel írnak? Én még nem láttam.
2009. ápr. 7. 16:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát... az a baj, hogy én myvipen, meg msn-n láttam, de próbálok egyet bemásolni
2009. ápr. 7. 16:42
 3/8 A kérdező kommentje:
az, hogy itt is, arra gondoltam, hogy az interneten, a számítógépen.
2009. ápr. 7. 16:42
 4/8 A kérdező kommentje:
pl: » cιитy . вαвα . тöярιℓℓα .
2009. ápr. 7. 16:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezek különleges karakterek, amennyire látom, cirill betűk, matematikai szimbólumok és egyebek. Az egyes betűkészletekben találhatóak ilyenek is, ezeket megfelelő billentyűkombinációval lehet "előhívni". Általában az Alt (vagy az Alt Gr, fejből már nem megy) és egy négyjegyű kód lenyomása után jelennek meg ezek a különleges karakterek. Nagy élmény ilyenekkel írni, főleg, ha az embernek nincs táblázata arról, melyiknek mi a kódja...
2009. ápr. 7. 16:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Táblázat van a windowsban is. futtatásba charmap.

Innen kimásolhatod a karaktered, vagy alul írja a hexa kódot, amit át kell váltani decimálisba, és megkapod azt a számt, amit be kell ütni a fenti módszerrel.

2009. ápr. 7. 16:53
 7/8 A kérdező kommentje:
a karaktertáblázatot már más is ajánlotta, de ott nem találtam ilyeneket. ┘ÝÔ┤│┘ęŇWyj ezek jöttek ki az ALT gombbal.
2009. ápr. 7. 17:01
 8/8 anonim ***** válasza:
a karaktertábla a kellékekben van
2009. ápr. 8. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!