Hogy lehet megmenteni a (D: ) -n lévő fájlokat, ha nem kapcsol be a laptop?
Úgy értem hogy a D meghajtón volt egy számomra fontos mappa és azt ill. a tartalmát szeretném megmenteni
és legyetek szívesek kicsit érthetőbben írni, lépésről lépésre, mert annyira h*ly vagyok a számítógépekhez, hogy az már hihetetlen.
hh mi???
A sajátgépen belül volt a D meghajtóm és azon tároltam mappákat ill. fájlokat és azokat akarom megmenteni.
Na kicsit pontosítsuk a dolgokat.
Az hogy nem kapcsol be az azt jelenti hogy se kép se hang?
vagy csak a windows nem indul?
Ha se kép se hang (szal led-ek villognak pld?)akkor a legbiztosabb módszer az az lenne hogy a merevlemez kiszerel a laptopból, azt egy másik géphez csatlakoztatni és a másik gépre átmenteni a dolgokat.. utána ha már biztonságban vannak az adatok el lehet kezdeni gondolkozni mi baja a laptopnak.
Ha egyébként van kép (csak a win nem indul) akkor lehet próbálkozni mindenféle boot CD kel... vagy esetleg a win helyre állításával.
Minden esetre én minden kép az adatmentéssel kezdeném a dolgot.
Szóval ha leírod mi a hiba akkor tudunk szerintem segíteni.
Elindul.Bekapcsolom.
Azt kéri, hogy válasszak milyen módon akarom indítani csökkentett, csökkentett mód hálózattal, csökk. mód parancssorral vagy normál módú.
Csökkentettnél: Elindul Asztal, Tálca, 2 ablak, majd kevesebb mint 1 perc után újraindul és újra felkínálja a választásokat.
Normálnál: Elindul. Majd egy kis kék ablak jelenik meg. És újraindul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!