Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem lenne egyszerűbb Google-val?

Tetszik a kérdése:

Nem lenne egyszerűbb Google-val?

Figyelt kérdés
Talán ha először az itteni kérdezők a kérdéseiket a Google-ba írnák be, talán még azonnal kapnának rá választ, amire a Google nem gondolja azt, hogy kamu?
2011. júl. 25. 23:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Szebben fogalmaztad meg, mint én.

Valószínűleg hevesebb reakciókat is kapnék egy kérdésre, ami úgy hangzik, hogy:

miért van itt annyi degenerált barom, aki még a google-t sem bírja használni?

2011. júl. 25. 23:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Az emberek lusták vagy hülyék vagy csak egyszerűen nem képesek normális módon rákeresni valamire (pl. anyám amikor mond nekem valamit, hogy nézzek utána olyan hülyeségeket beszél, amire senki se tudna válaszolni)
2011. júl. 26. 02:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg gyökerek hozzá.

De mégjobbak a napi kérdések:

Facebook/MSN:

-Letiltott xy, milyen programmal csináljam ezt vissza?

-MSN/FB/NASA jelszófeltörő programot tudtok?...illetve ezt kiegészítik azzal hogy "le is írnátok részletesen hogy kell használni?"

Torrent meghívók:

-Ncore meghívó?....amit még senki se kapott, de nem adják fel

És néha vagyok olyan hülye hogy kifejtem a véleményem ezekre a gyökér kérdésekre értelmesen (aztán lepontoz és ezért vagyok most 90% helyett 84%-on), vagy próbálom elmagyarázni a választ a kérdésre amit sztem még ő sem ért...

Illetve a másik tényleg a lustaság/hozzá nem értés:

-Milyen laptopot/gépet vegyek?(azt nem írja mennyiből és mire)

-Honnan töltsem le, adjatok linket?

-Összeállítasz nekem gépet?

Feleennyi kérdés nem lenne hogyha használnák a googlet, meg maguk járnának a dolgok után.

-

2011. júl. 26. 13:14
 4/4 A kérdező kommentje:
LooL, az első válaszoló kérdése tetszett. ^^ A többieké is igaz. De látom, így már nem egyedül vagyok. Köszönöm!
2011. júl. 30. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!