Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fognak menni a játékok?...

Fognak menni a játékok? (adatok lent)

Figyelt kérdés

Notit fogok venni. Ezt:

ACER Aspire 5732ZG-453G32MNBS

adatok:

Intel Pentium Dual-Core T4500 2,3 GHz

3GB RAM(2+1) DDR3 1066 MHz

Grafikus kártya:

ATI Mobility Radeon HD545v 512 MB

azt írja a gepigeny h a GTA IV is akár simn futna rajta meg ilyen fifa 11 is.

Szerintetek megfelel? Nem csak játékra. Filmezésre,netezésre. De ha mennek rajta ilyen játékok az is jo lenne

2011. júl. 24. 21:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
figy. mint már momndtam nem vagyok kocka. sportolok profi szinten,foleg utazásnál filmezésre és kicsit idoelutésre kell a cucc. Nem kell leoltani.
2011. júl. 24. 21:44
 12/15 Panda Péter ***** válasza:

nem érdekel hogy sportolsz (gondolom ezzel arra akartál utalni, hogy én bezzeg egy elhízott kocka vagyok akit daruval kell kivinni a szobájából, hát elárulhatom hogy nagyon tévedsz), viszont nem szándékoztalak leoltani, csak arra akartam rávilágítani hogy tévedésben vagy.

átlagos használatra teljesen megfelel a gép, és mint mondtam régi játékokat biztosan vinni fog ha nem tolsz minden beállítást maxra de a gta-t tényleg felejtsd el mert az még erőműveken is képes akadni.

2011. júl. 24. 21:48
 13/15 A kérdező kommentje:
nem arra gondoltam ;) nem is GTA-zok. elárulom :D mert nem szeretem ezeket az agresszív játékokat. inkább ilyen fifa. mivel tudom h a fifa 11 tuti elmegz meg a fm 2011 ettol tobb nem kell. csak tudom h a GTA IV komoly game szal beírtam oda és azt dobta h menne,szal gondoltam jo lesz. de nem a GTA IV volt a fodolog.
2011. júl. 24. 21:50
 14/15 A kérdező kommentje:
a sportot azért irtam oda,mert utazással jár és foleg azért noti veszek. nem azért h kérkedjek vagy valami.
2011. júl. 24. 21:54
 15/15 anonim ***** válasza:
A Vidikari kicsit gyenge benne nekem 1.5 GB-os van és GeForce
2011. júl. 25. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!