Hogyan lehet rátelepíteni az . Avi formátumot a Windows Media Player 11-re (a legújabb fajtára - gondolom)?
Nekem nem töltődik be, pedig a legtöbb film általában .avi formátumban jön le. Vagy ha nem tudjátok, akkor írjatok olyan programokat, amik betöltik az .avi formátumú videókat.
Előre is köszi!
valami el van nyomva nálad, az összes kukásgagyi lejátszó lejátsza az avi-t.
ha ajánlhatok egy jó lejátszót, akkor szedd le a media player homecinema classic-ot, és mellé ac3 filtert.
Lehet azért rosszalkodik, mert nincs fent kodek a gépeden. A K-Lite Codec Pack-ot (abból is a Full változatot) szedd le innen: www.codecguide.com
Ennek van egy beépített médialejátszója is, A Media Player Classic, ami tökéletes a filmnézésre, csak ajánlani tudom.
Ha meg nem akarsz letöltögetni semmit, próbálkozhatsz a VLC MEdiaplayer-rel is, vagy BS. Player-rel, de én leginkább a kodek letöltését ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!