A benyomódott hangfal-membrán mekkora probléma?
Figyelt kérdés
Mennyire veszi vissza egy mélynyomó teljesítményét ha a membrán közepén a középső "dudor" be van nyomódva ?
Hogyan lehet ezt orvosolni ha probléma ?
2009. ápr. 4. 15:11
1/7 anonim válasza:
Vmennyit biztos csökken a hangzása. de meglehet próbálni h a membránhoz hozzáférsz és kinyomod. ha nem jön össze idővel vegyél 1 újat.
2/7 dellfil válasza:
Óvatosan meg lehet próbálni porszívóval. A kikapcsolt(!) porszívónál a cső végét ráilleszted a "dudor"-ra, és bekapcsolod egy rövid időre a gépet. Miután kikapcsoltad, és a gép megállt vedd el a cső végét.
3/7 dellfil válasza:
Ja, még valami...
A teljesitményt nem befolyásolja érdemben. Csak esztétikai hiba.
4/7 anonim válasza:
Az csak a porvédő a lengőtekercs előtt, és ahogy az előző írta csak esztétikai hiba, a hangzást nem befolyásolja. A porszívós megoldás jó, csak óbatosan, nehogy kiszakadjon a membrán mert akkor már nem csak esztétikai hibás lesz...
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Akkor szerintem ígyhagyom, úgyis csak a szobámban van a számítógép asztal alatt, nagyrészt csak én látom, nem kockáztatok :)
2009. ápr. 4. 17:50
6/7 anonim válasza:
Lehet hogy későn írok,de másoknak talán hasznos lehet.
Az enyém is benyomódott,és úgy csináltam,hogy egy tű végét 90°-ban elforditottam/görbitettem.Beleszúrtam a hangszóró "dudor"-jába(nem lesz semmi baja attól a kis lyuktól),és óvatosan kihúztam.És azóta tökéletesen működik.
7/7 anonim válasza:
sziasztok nekem van 340w oszealitot hangfalak hifivel es a egyiken be van nyomva a membrán es tuvel nem lehet mert gumi a egesz mit csinaljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!