Családi Krisztián kérdése:
Be lehetne állítani egy figyelmeztető üzienetet a gépen mikor bejön a WINDOWS?
Figyelt kérdés
WINOWS 7 ULTIMATE vagy WINDOWS XP
Melyiken?
2011. júl. 21. 19:19
1/12 anonim válasza:
Mindkettőn. Egyszerűen rakj be a Startupba egy text file-t, amibe beleírod a mondandódat, és automatán megnyitja induláskor.
2/12 anonim válasza:
Mire gondolsz? Az "Üdvözöljük" felirat helyére becsempészni valamit? Hát nem hiszem, hogy lehet... buherálni meg felesleges ilyen hülyeségekért.
3/12 A kérdező kommentje:
1. válaszadó:
Kérlek írd le a folyamatot!
Pl: Start -> Vezérlőpult stb.
Kösz
2011. júl. 21. 19:43
4/12 anonim válasza:
A start menüben kell legyen egy olyan, hogy Startup. Arra nyomj egy jobbklikket, Open. Itt kreálj egy új text file-t, írd bele a magadét, mentsd el. Ha nem tetszik, majd letörlöd.
5/12 A kérdező kommentje:
Elnézést de nekem az XP-n
csak ezek vannak:
Dokumentumok
Legutóbbi Dokumentumok
Képek
Zene
Kedvencek
Sajátgép
Hálózati helyek
------------------
Vezérlőpult
Programok hozzáférhetősége
Hálózati kapcsolatok
Nyomtatók és faxok
------------------
Sugó és támogatás
Keresés
Futtatás
2011. júl. 21. 22:47
6/12 anonim válasza:
Akkor segítek én is. Az előttem válaszoló az Indítópultra gondolt szerintem. Ez a "minden program" menüpontból érheted el. :)
7/12 A kérdező kommentje:
Kösz!
De mi az a text fájl?
Megvan benne vagyok az indítópultban és hogy dovább?
2011. júl. 22. 08:03
8/12 anonim válasza:
A text fájl egy szöveges fájltípus. A Minden program-->Kellélek-->Jegyzettömb-bel tudsz ilyeneket kreálni.
9/12 A kérdező kommentje:
Kösz ez igaz!
De ahogy említette vki az Üdvözlő képernyő helyére szeretnék rakni vmi mást!
2011. júl. 23. 20:32
10/12 anonim válasza:
Igen, azt is én mondtam (81%-os válaszoló). A másik válaszoló meg szerintem arra gondolt, hogy amikor bejelentkezel, akkor automatikusan megnyílik egy, a te általad megírt üzenet a jegyzettömbben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!