Most lett újra rakva a gépem és nincs rajta hang . Mi lehet a baj (bővebben lent)?
(elméletileg )normális driver van feltelepítve ;
a hangszóró kábel normálisan van csatlakoztatva;
ha mozgatom a csatlakozó géppel érintkező részét akkor az alaplapból vagy legalábbis a gépházból viszont szól a zene (elég halkan )... o_O
egy másik kérdés:
ha túl nagyra állítottam a felbontást ami miatt csak a monitor hibaüzenetét látom , hogy tudnám vissza állítani ? (integrált videokártya esetében)
1. soundmax progi fel van telepítve
2. nem látom az asztalt csak a fekete képernyőn egy szép nagy kék négyzetet amibe valami Hertzek vannak fehéren írva :s
Hogy érted azt, hogy jobb winfost ?
Amit most raktam fel az sp3as, az nem elég jó ?
Amúgy hang az van csak nem a hangszóróból, hanem a gépházból..
meg fogsz lepődni , mert jogtiszta :D
és ráadásul alig került 3000 Ft-ba a postaköltséggel együtt :P
jó rendben , de tuti nem a windózzal van a próbléma ...
az alaplappal(pontosabban a hangkártyával) van szerintem a para ... olyan létezhet , hogy a hangkártyába valahogy van integrálva hangszóró ( ??? ) és ha igen hogy lehet kilőni , hogy a "külső" hangszóróról szóljon ... bár csak akkor szól egyáltalán ha jack dugó kb. félig ki van húzva és valahogy úgy találok érintkezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!