Hogyan tudnám egyszerre telepíteni a számítógépembben levő dolgokat?
Figyelt kérdés
ezt úgy értem hogy ne kelljen külön letöltenem a videókártya és a hangkártya drivert....2011. júl. 20. 17:12
1/11 A kérdező kommentje:
a Windows Update alkalmas erre???
2011. júl. 20. 17:17
3/11 A kérdező kommentje:
igen Sp2 2002-es verzió!
2011. júl. 20. 17:19
4/11 anonim válasza:
Rendben, keresem, a gépemen megvan, de meg kell keresnem pontosan, melyik is az. Remek csomag, mindent felrak neked, csak néha a videóillesztőt kell visszaállítani.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm várom a program nevét.
2011. júl. 20. 17:23
6/11 anonim válasza:
Itt van a gépemen, és nem tudom, honnan töltöttem le. Türelem!
7/11 A kérdező kommentje:
okok köszönöm de ha megmondanád a program nevét lehet letudnám szedni egy közösségi oldalról.
2011. júl. 20. 17:49
8/11 anonim válasza:
Sokféle létezik, de ez a lrgjobb. Már megtaláltam az oldalt, még 5 perc türelmet kérek!
9/11 anonim válasza:
Itt van: [link]
A letöltött fájlra katt, aztán áthúzod a gyökérbe, majd katt a DPINST-re. Mindent automatikusan csinál, csak kis időbe telik, amíg felrakja. Sok sikert!
10/11 anonim válasza:
Driver Checker ismerem csak ami ilyen hasonló program!!!
Ez a program letölti a Drivereket és utána feltelepíti!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!