Miért ilyen keserves a leállítása?
Az a baj a gépemmel, hogy a rá telepített XP (előző és a mostani is) nagyon szépen megy hiba nélkül, gyorsan indul, DE!! az idegroham határára kerülök kikapcsoláskor.
Start/kikapcsolás/leállítás Start/kikapcsolás/leállítás Start/kikapcsolás/leállítás Start/kikapcsolás/leállítás Start/kikapcsolás/leállítás Start/kikapcsolás/leállítás
85 sör eljátszhatom, mire egyszer elkezd leállni.
(ha pedig magával a bekapcsoló gombbal akarom leállítani szintén 2 milliószor meg kell nyomni mire történik valami)
Ez miért lehet? Valami program okozhatja h. lassan reagál?
Volt már h. a megnyomás után jutott valami eszembe, boldogan eldolgoztam még vagy 15 percet, és e közben teljesen feledésbe merült h. én megnyomtam azt a gombot. :(
Vírusirtó nem bolondíthatja meg a dolgokat?
Szevasztok!
11:33: Ez egy eléggé nagy hülyeség. Pont azt csinálja mintha simán kikapcsolnád.
Nekem az a tippem hogy úgy van beállítva a géped hogy az előzményeket meg az ilyesmi felesleges dolgokat mint például ideiglenes fájlokat kikapcsolásnál törölje. Ez hasznos egy dolog mert ettől felgyorsul a bekapcsolás :). Próbáld meg valahol kikapcsolni ezt a funkciót. Hirtelen nem tudom hogy merre kell kikapcsolni de ha rájössz próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!