Valaki segitene ASUS laptoppal kapcsolatba?
Tipus: Asus N73JG-TY102V
Asus N73JG-TY102V Intel Core i5-460M,4GB,DDR3,500GB,nVidia GeForce GT 415M,WEBCAM,Kártyaolvasó,17,3",1600x900,Win7 HP,eSATA,3xUS
Amikor HD vagy FULL HD videókat próbálok nézni akkor szakadozva megy a kép vagy a hang késik. Végül is minden szoftvernál mást produkál.
Amiket próbáltam:
Win.player, KMplayer, COMplayer, VLC, SPLASH PRO. És mindegyiknek van valami gondja. Nem hinném hogy a gép nem birja. i lehet a hiba?
Szia!
Úgy látom, hogy nVidia GeForce GT 415M vidikártyád van, próbálj meg letölteni a www.nvidia.com oldalról a legújabb driverét, hátha az segít valamit.
Frissitettem és sajnos semmi változás. Vagy valami kodec hiányzik?
Meg az az érdekes, hogy a youtubon próbáltam nézni egy HD-és videót és az is szakadozva megy.
vírus?
vagy ha semmi akk próbálj meg egy win reinstall-t...
windows újratelepítés....
töröl minden adatot a gépről...
ez az egyetlen hátránya....
érezhetően gyorsabb lesz a géped tőle meg minden...
ajánlom figyelmedbe ezeket az oldalakat...
egyébként a laptophoz adtak windows DVD-t?
(normál lemez ráírva hogy windows 7)
de ha kezdő vagy vidd el egy ismerőshöz aki ért hozzá.....
Bocsi nem vagyok kezdő és életembe kb. 100 gépet telepítettem már újra. Csak ez a win reinstall kifelezés nekem új volt. De azért köszi.:)
Már megpróbáltam megcsinálni a rendszer visszaállítást is. De a helyzet változatlan.
Az unokatesómnak is ilyen gépe van és kipróbáltuk nála is. Az övé is ugyan így viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!