A gépem bekapcsolás után rögtön kikapcsol, mi mehetett tönkre benne?
tönkrement, mert a gépem bekapcsolástól számítva pár másodperc múlva kész meghal elmegy, mintha kihúznám a dugóból, és reménykedek benne h táp a hiba benne mert vinyót videókarit cseréltem de ugyanúgy rossz volt, most kiakarom cserélni a tápot,
remélem nem alaplap hiba :S
szerintetek mit cseréljek benne?
Felpúposodott kondi, klasszikus hiba gyengébb tápok esetében.
igen tudom, én elektrotechnikát tanultam 4 évig,
de nem a tápon van rossz kondi hanem az alaplapomon, kitudnám cserélni mert vmennyire értek hozzá rengeteg panelt forrasztottam szét és raktam össze, de nincsen forrasztó pákám, viszonyt nem tudom h szervízbe csinálnak e olyat h beviszem az alaplapot és megmondom h ezek a rosszak és azokat cseréljék ki, mert új alaplapra nincs pénzem,
2 db ilyen ment zét az alaplapomon, ha veszek ilyet és kicserélem vajon működni fog,
mert van egy kábel ami jön a tápból az alaplapra és a 2 rossz kondi elé megy rá, és ha azt a kábelt nem dugom be és úgy indítom el a gépet akk nem kapcsol ki, de viszont így nincsenek meghajtok meg monitor kép se mert az a kábel nyomja adja az alaplapon ezeknek a feszt, ugy h tuti azok a kondik a rosszak, rem megtudom csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!