Bendzsike kérdése:
Windows 7es asztali gépem szeretném osszekotni XPs laptoppal! Hogyan?
Figyelt kérdés
van egy modemem, és lankábelom is! Ezek az alternatívák johetnek szóba. Adatátvitel céljából, olyan 35 gigát szeretnék átmásolni!
elore is koszi
2011. júl. 17. 18:56
11/16 anonim válasza:
Jogosultsági beállítástól függ, de valóban tud hisztis lenni ...
12/16 A kérdező kommentje:
Koszi az infókat :)
2011. júl. 17. 23:29
13/16 anonim válasza:
Ha csak adatok átmozgatására kell, akkor szerzel egy ftp szerver progit, azt felrakod az egyik gépre, beállítod, a másik gépről pedig kliensként csatlakozol. Én így szoktam, és megy.
14/16 anonim válasza:
Ez elég nagy hülyeség így :-D
Ha össze van kötve a két gép LAN-on, akkor minek FTP progi, sima megosztás mérföldekkel gyorsabb adatátvitelt tesz lehetővé, mint az FTP protokoll ilyen esetben. Azt egy kicsit másra találták ki ...
15/16 anonim válasza:
Az ftp-vel egy lehetséges alternatívát vázoltam fel, és mint lehetséges alternatíva, igenis helytálló. Lehet, hogy nem a legjobb, de létezik és használható.
16/16 anonim válasza:
Igen igazad van! Használunk ilyen alternatívákat: a fapapucs sarkával is lehet szöget beverni kalapács helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!