Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért fagy a gép 5-10 másodper...

Unit88 kérdése:

Miért fagy a gép 5-10 másodpercre?

Figyelt kérdés
Gyakran lefagy a gép 5-10 mp-re leginkább játékok közben de ha csak böngészem a netet már akkor is csak sokkal ritkábban. Kb. 1 hetes a gép
2011. júl. 17. 14:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet vagy 600 oka és mivel a gépről semmi paramétert nem adtál nehéz kicsit a válasz.

De tipikusan ilyet I/O műveletek közben szokott legtöbbször csinálni. Azaz tipikus példája, hogy lemezre akar írni (swap pl.), de a vinyó elment energiatakarékos módba és fel kell pörgetnie.

2011. júl. 17. 14:55
 2/5 A kérdező kommentje:

Adom a paramétereket:

Intel Core i3-2100 CPU 3,1GHz

2GB RAM

ATI Radeon HD 5700

Ha kell más is szóljatok

És nem vagyok nagyon otthon gépekben egy kicsit értek hozzá de nem nagyon

2011. júl. 17. 16:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Kösz hogy megint senki nem válaszolta meg a kérdést, végül megoldottam(azt hiszem)
2011. júl. 17. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Az autószerelőmet szoktam felhívni az ország másik végéből, hogy: "Mester! Kopog valami a kocsi JOBB ELEJÉBEN, mi lehet?"

Ilyenkor végighallgatok egy cifra káromkodást és amikor legközelebb elmegyek hozzá és látja a kocsit, akkor megállapítja, hogy mi kopogott a BAL HÁTULJÁBAN ...

Szóval egy ilyen probléma, pont ennyire orvosolható látatlanban távolról ...

2011. júl. 17. 21:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Csak reméltem hogy esetleg valakinek volt már ilyen problémája és megoldotta. Amúgy mégse sikerült mwgoldanom csak javítottam rajta
2011. júl. 20. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!