Szerintetek melyik a legjobb játékfejlesztő cég?
Figyelt kérdés
Pl.: Valve (szeritem sose lesz jobb fejlesztö a Valve-nál, a legjobb szerintem a Valve). Csak kiváncsiságbol megkérdezem. Köszönöm előre a válaszokat!2011. júl. 15. 20:29
1/15 anonim válasza:
Szubjektív a kérdés. Amúgy szerintem is a Valve (Pl. Portal 1, 2 miatt), de van 1000 más jó kiadó, pl:
Rockstar (pl. GTA SA miatt)
Midway (Suffering 1,2)
JoWood és Piranha Bytes (Gothic sorozat)
Blizzard
EA Games (tucatnyi jó játék, pl. NFS-ek)
Ubisoft (Prince of Persia kiadója, ha jól tudom)
Capcom
Nintendo
Lehet még sorolni. :)
3/15 anonim válasza:
Amúgy szerintem is a valve(cs, css, left4 dead)Szerintem ha multiplayeres game, akkor mindenképp a valve.
4/15 anonim válasza:
Piranha Bytes (Gothic sorozat, Risen)
5/15 anonim válasza:
Crytek (Crysis)
A4 Games (Metro 2033)
THQ (S.T.A.L.K.E.R.)
Igaz, orbitális gépigényük van, de elvagyok közepes beállításokkal.
7/15 anonim válasza:
Dice - Battlefield sorozat.
Rockstar - De nem a GTA-k, hanem sokkal inkább a Red Dead Redemption, L.A. Noire miatt.
Squaresoft - Final Fantasy, Chrono Cross.
8/15 A kérdező kommentje:
Nekem is a Rockstar games is nagyon tetszik a gta san andreas az egy legenda volt és lesz. A valve a counter strike source, 1.6 és a HL2 mindegyik epizodja naagyon jó. Grafika kitünő 2004-es gém és ennyire jó a grafika. Sok 2004-es game rossz grafikával rendelkezik. A valve is egy legenda. Legjobb gémek közt vannak amik a kezeik közül jöttek ki :)
2011. júl. 15. 22:15
9/15 anonim válasza:
Black Isle Studios (Fallout 1-2, Icewind Dale, Planescape Torment, Black & White)
10/15 anonim válasza:
1. Blizzard (Diablo miatt)
2. Valve (Half Life miatt)
3. Rockstar Games (Gta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!