Hogyan tudnám összekötni a hifi hangfalát a géppel?
A hifin ilyesmi cucc van amibe belemegy a hangfal vezetéke
[link] csak példaként egy kép. Szóval így bele kell dugdosni 4 szál vezetéket! Géppel hogyan lehetne összekötni? Köszi!
10:29 - Te is sokat érthetsz a hangtechnikához :D
Olyanról hallottál már, hogy erősítő? Ha azt csinálja a kérdező, amit mondasz, akkor marhára nem fog szólni semmi a hangszóróból! Mert a kimeneti analóg jelet fel is kell ám dolgozni valamivel, ami képes megmozgatni a hangszóró membránját. Az a feszültség, amivel az analóg jel távozik, az maximum egy fülhallgató membránját tudja megmozgatni, de a Hifi hangfalnak kicsit több kakaó kell...
Elárulom, hogy régen nem volt mindenhol RCA, így van ahol ilyen lyukacsos a bemenet, mivel nem írt típust, csak,h 4 lyuk van, gondoltam csak elolvasta, hogy az input!
Amúgy eltaláltad, hangosító vagyok, és együttesben is játszok, amit én szoktam hangosítani, szóval valamicskét konyítok hozzá, apám meg erősáramú villanyszerelő, nagyapám meg gyengeáramú villanyszerelő, és eléggé sokat szerelek velük, szólva láttam már sokmindent!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!