Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám összekötni a...

Hogyan tudnám összekötni a hifi hangfalát a géppel?

Figyelt kérdés

A hifin ilyesmi cucc van amibe belemegy a hangfal vezetéke

[link] csak példaként egy kép. Szóval így bele kell dugdosni 4 szál vezetéket! Géppel hogyan lehetne összekötni? Köszi!

2011. júl. 15. 10:12
 1/7 Smartguy86 ***** válasza:
100%

Ha a HIFI-n van AUX bemenet, akkor arra rá tudod kötni a gépet. Tudod, ilyennel:

[link]

2011. júl. 15. 10:13
 2/7 A kérdező kommentje:
aha, köszönöm!!!!
2011. júl. 15. 10:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát, az a négy vezeték, az 2 fekete és 2 piros!! Ha nem értesz hozzá(gondolom, mert megkérdezted), akkor vidd el egy hangtechnikai üzletbe, vagy villanyszerelő/hangtechnikus/hangosító ismerőshöz és ők tudni fogják hogy kell bekötni, amúgy annyi, hogy az első hozzászóló által belinkelt kábel végén lévő piros és fekete RCA-t meg kell nyitni(leszedni a csatlakozót), és mindkettőben van 2-2 vezeték, és azokat kell jól bekötni, próbálkozhatsz, mert kárt nem tehetsz benne (szerintem), de ha van ismerős, inkább vele kísérletezz!!!
2011. júl. 15. 10:29
 4/7 A kérdező kommentje:
De ha van aux bemenetem amit az előző írt akkor rátudom kötni azzal, nem? Mert amúgy van. Köszi neked is!
2011. júl. 15. 10:45
 5/7 Smartguy86 ***** válasza:

10:29 - Te is sokat érthetsz a hangtechnikához :D

Olyanról hallottál már, hogy erősítő? Ha azt csinálja a kérdező, amit mondasz, akkor marhára nem fog szólni semmi a hangszóróból! Mert a kimeneti analóg jelet fel is kell ám dolgozni valamivel, ami képes megmozgatni a hangszóró membránját. Az a feszültség, amivel az analóg jel távozik, az maximum egy fülhallgató membránját tudja megmozgatni, de a Hifi hangfalnak kicsit több kakaó kell...

2011. júl. 15. 13:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Elárulom, hogy régen nem volt mindenhol RCA, így van ahol ilyen lyukacsos a bemenet, mivel nem írt típust, csak,h 4 lyuk van, gondoltam csak elolvasta, hogy az input!

Amúgy eltaláltad, hangosító vagyok, és együttesben is játszok, amit én szoktam hangosítani, szóval valamicskét konyítok hozzá, apám meg erősáramú villanyszerelő, nagyapám meg gyengeáramú villanyszerelő, és eléggé sokat szerelek velük, szólva láttam már sokmindent!!!

2011. júl. 15. 15:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Az első válaszoló segítségével megtudtam oldani, köszi szépen! A többieknek is!
2011. júl. 18. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!