Gothic 1-el játszom és elakadtam?!
Figyelt kérdés
Az Ork barlangban vagyok, mindenkit leöltem, oda adtam Baal Lukornak a tekercs másik felét is. Le öltem a nagy Orkot.. minden tiszta.. de nem akar utánam jönni Baal Lukor.. mi lehet a baj? Bug vagy valami más?2011. júl. 14. 19:55
1/4 anonim válasza:
Igen bug, szerezz be valamilyen átváltozás tekercset, amikor használod ellenségnek fog tekinteni és akkor követni fog, ezután ha eléred a kívánt helyet akkor elindul az átvezető és folytathatod a játékot rendesen.
2/4 anonim válasza:
Felpatchelve kellett volna nekiállni.
3/4 A kérdező kommentje:
Sikerült. :)
Nagyon szépen köszönöm.
2011. júl. 14. 21:02
4/4 anonim válasza:
Nekem is ez a bajom
de akárhogy akármivéválok csak a barlang bajáratáig követ utána mindig visszafordul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!